.

Etusivu | Yleistä | Viihde | Nettikortit | Linkit | Kuvat | Videot


*** V I I H D E ***

Viisi kysymystä   Chat

Testaa tietosi muiden tekemillä kysymyksillä tai laadi Viisi kysymystä itse. Sana ja aihe on vapaa !!!

Chattaile tuttujen tai tuntemattomien kanssa - olisikohan se naapurin aussi koneen äärellä...

Hirttopuu Siirrä laatat -peli

Vanha kunnon hirttopuu peli. Vinkkinä voin sanoa, että sanat liittyvät....Yllätys ausseihin ja koiriin yleensä. Huom!! Proxy-palvelimen käyttö saattaa haitata pelaamista.

Pelin tarkoituksena siirtää laattoja paikasta A paikkaan C samaan järjestykseen. Pelissä on monta eri tasoa. Aloita helpoimmasta ja siirry sitten vaikeampiin tehtäviin.

Aussiaiheiset taustakuvat Yhteydenotto

Lataa tietokoneesi mukava aussiaiheinen taustakuva täältä. Helppoa, hauskaa ja nyt niin kovin yksinkertaisesti sekä täysin ilmaiseksi.

Ota nyt ihmeessä yhteyttä, jos joku ei toimi tai joku muu asia vaivaa. Ehdota mikä olisi mukavaa ja mitä haluaisit aussisivuille.

Kerro kaverillesi AussiSivuista Lottorivin arpoja

Kerro kaverillesi Vahtiksen AussiSivuista. Laatukriteerinä joskus täytyy olla myös - mitä enempi sen parempi. Klikkaa ja laita sana kulkemaan....

Numeroita lottoon... Yläpuolelta löydät linkkinä su, ma, ti ja ke Viking-loton arvontakoneen sekä to, pe ja la täältä löytyy tavallisen loton numeroehdotelmat.

AussiSivujen TV OPAS

Sanaverkko

Katso kuluvan päivän TV ohjelmatiedot. Ristikoista tuttu Sanaverkko nyt myös Aussisivuilla.

Kivi, Sakset ja Paperi

KENO - Kone

Vanha kiinalainen seurapeli - testaa itsesi tietokonetta vastaan. Kun on veikkausfiilis, niin tee KENO rivi ja arvo täältä numerot!